Yksi kierros on tullut nautittua jo aamukahvia.. voisinpa keittää vielä toisenkin kierroksen. Aamu ei ole mitään ilman kahvikupillista, kahta tai kolmea. Mutta yksi on ainakin saatava muuten on päivä ihan pilalla. Hirvittävä nälkä kurnii vatsassa, laitoin kananmunia kiehumaan kokonaiset kaksi kappaletta. Aijon tehdä munavoita ehdalla voilla ja nauttia ruisleivän kera. Aaah, en malttaisi odottaa.

Tänään taivas itkee aika vuolaasti. Eipähän tule ainakaan huono-omatunto siitä, että ei ole tullut ulkoiltua, koska tuonne sateeseen ei ole kyllä minkäänvaltakunnan vetoa ehdoin tahdoin mennä kastelemaan itseänsä. Nyt pitäisi olla talvi, mutta luontoäiti välittää kyllä kovin syksyisiä viestejä.

291488.jpg

Onneksi olen jo isoimmat joululahja hankinnat ostanut, lapsille täytyisi vielä jotain todella tarpeellista krääsää löytää. Krääsän löytäminen on yllättävän helppoa, mutta kun nyt viitsisi lähteä tuonne kaupoille. Päiväaikaan varmaan on kuitenkin vielä kohtalaisen turvallista lähteä, mutta kyllä viikonloput rauhoitan ihan muulle kuin kaupoissa tungoksessa kiertelyyn. Inhoan paikkoja joissa on massoittain ihmisiä. Siinä kai syy miksi en ole koskaan ollut festareilla, elokuvissa ja teattereissa käyn harvoin ja kotikaupunkini kesäfestarit ja muut kansanjuhlat kierrän mieluiten kaukaa. Mikähän siinäkin on, vaikka olenkin sosiaalinen (ainakin omasta mielestäni) niin en pidä yhtään isoista tapahtumista. Liikaa kait vieraita ihmisiä tai jotain. Minusta tulee äkäinen ja kiukkuinen ja turhautunut, miksi siis kiusata itseänsä ihmismassoilla.

Näihin tunnelmiin päätän postaukseni tälläerää....

291487.jpg