Nyt ei jaksa... Kirjoitin pitkästi taas aisiaa kun kerran oli sanottavaa. Ja kaikki lensi tuhkaksi taivaalle! Ärstyttävää,  ei ole muutenkaan helppoa ruotia elämäänsä saati sitten, että pitäisi kaikki aloittaa alusta.. EI. *mutinaa*

kuitenkin Tessin kokemukseen lääkkeistä johtuvaan hikoiluun, ainakin nyt näinä kahtena päivänä minua on paleltanut, paleltanut ja väsyttänyt. Väkipakolla tässäkin vaan heilun, vaikka silmiä painaa jo kohtalaisesti. Mutta saas nähdä tuleeko minulle vastaavanlaisia hikoiluja tuonnempana.

Etsin jatkuvasti syitä mahdolliselle saikulle. Miksi ihmeessä poden ihan järkyttävän huonoa omaatuntoa, vai olisiko se kenties sitä, että koen sen olevan pettymys maikoille. Miten tahansa ajatus ei vieläkään tunnu hyvältä, pelkään kai sanktioita ja korvattavien tuntien määrää... eihän se ole sitten sairaslomaa, jos täytyy kuitenkin kouluasioilla stressata? En siis tänään(kään) saanut laitettua maikalle s-postia, josko vaikka huomenna?

Tänään minua on lisäksi särkenyt polvia, nilkkaa, lonkkia, selän lihakset huutavat kireydestä samoin hartialihakset. Viheliäinen iskiaskin on repinyt takalistossani. Veikkaan, että nämä ovat kyllä tasan tästä stressistä ja sen aiheuttamasta kireydestä ja pingotuksesta itsessäni aiheutuvia kipuja. Fibromyalgiahan kuuluu tähän kategoriaan. Sitä se kolmevuotta hoitamattomana mellastanut masennus saa aikaan.. Voisinpa ottaa tämänkin asian lekurilla ensiviikolla puheeksi, mikäli saan nyt aikaiseksi varattua sen ajan... olisi kyllä pakko.